Over ons

Fabricom Offshore Services is een serviceorganisatie in de energiesector, die al meer dan 40 jaar ervaring heeft in het leveren van multidisciplinaire technische diensten en oplossingen aan klanten in de on- en offshore olie- & gassector en offshore windindustrie.

Wij zijn Fabricom Offshore Services

Fabricom Offshore Services is onderdeel van moederorganisatie ENGIE: één van de meest toonaangevende bedrijven binnen de energiesector. ENGIE is een services- en energiebedrijf dat de leiding neemt in duurzame verandering. Binnen ENGIE wordt de technische dienstverlening on- en offshore voor de olie-, gas- en duurzame energiesector door Fabricom Offshore Services geregeld. Wij zijn binnen de ENGIE-groep gepositioneerd in de Business Unit Benelux en we maken deel uit van de Fabricom Offshore Division.

Over ENGIE

ENGIE speelt op een verantwoorde manier in op maatschappelijke ontwikkelingen en actuele thema’s in de werk- en leefomgeving. Dit doen we door in te zetten op innovatieve technische oplossingen, integrale duurzame gebiedsontwikkeling, energiezuinige smart building oplossingen, en een betrouwbare opwekking en levering van groene energie.

Onze kernwaarden

Fabricom Offshore Services levert gekwalificeerde en competente technische medewerkers voor de on- en offshore energiesector. Vanuit ons kantoor in Den Helder stellen wij mensen in staat om te werken in een veilige, uitdagende en internationale omgeving en bieden we onze klanten de mogelijkheid om hun olie-, gas- en duurzame energiewinningsprocessen continu te laten functioneren. De basis van onze activiteiten zijn vastgelegd in gecertificeerde HSEQ managementsystemen en we volgen de kernwaarden van onze moederorganisatie ENGIE: veilig, gedreven, betrokken, gedurfd en verbonden. Wat kunnen we voor jou betekenen?

Werken bij Fabricom Offshore Services

Bij Fabricom Offshore Services krijg je volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling binnen je carrière. Als je bij ons werkt, kun je rekenen op een uitdagende functie met veel afwisseling in een veilige, uitdagende en internationale industrie. Fabricom Offshore Services is een betrouwbare werkgever met enthousiaste, betrokken en gedreven medewerkers. Je werkt altijd in een klein team, met een informele cultuur en met collega’s op wie je kunt rekenen en waarmee je kennis kunt uitwisselen. Wil jij werken bij Fabricom Offshore Services?